Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

We snappen dat je misschien een paar vragen hebt voordat je het Sprookjesbos binnenstapt of de klimtoren bestormt. Geen zorgen, we hebben alle antwoorden verzameld op de meest gestelde vragen. Als je vraag er niet tussen staat, stuur ons dan gerust een berichtje. We helpen je graag verder!

Het Sprookjeshof is een betoverend speelpark in Zuidlaren, Drenthe. Niet alleen vind je hier het enige sprookjesbos van Drenthe en een kleine kinderboerderij. Ook zijn kinderen hier uren zoet in ons speelparadijs. Zowel onze indoor speelhal als de gigantische buitenspeeltuin zorgen voor ongekend veel speelplezier.

Het Sprookjeshof Zuidlaren biedt een scala aan attracties, zoals een sprookjesbos waar verschillende sprookjes tot leven komen, een speelpark met schommels, draaimolens, een klimberg, trampolines, een monorail en diverse klimtoestellen, een rodelbaan, een ballenbak-kasteel, en een groot indoor speelparadijs. Ook is er een kinderboerderij waar kinderen dieren kunnen knuffelen en aaien.

Ja, het Sprookjeshof is niet alleen voor kinderen, maar ook voor volwassenen. Haal herinneringen op in ons Sprookjesbos en voel je weer even kind als je samen met je (klein) kinderen van de familieglijbaan glijdt of op de familieschommel stapt. Herinneringen ophalen én maken doe je bij het Sprookjeshof.

Nee, in het Sprookjeshof is het altijd mogelijk om te spelen, ongeacht het weer. Er is een groot overdekt indoor speelparadijs waar kinderen zich altijd kunnen vermaken, regen of zonneschijn.

Ja, het Sprookjeshof heeft een kinderboerderij waar kinderen kunnen kennismaken met verschillende dieren. Ze kunnen een geitje knuffelen, een alpaca aaien, een hert van dichtbij bekijken en zelfs op een echte tractor zitten.

Het sprookjesbos is een nostalgische plek waar vele sprookjes van weleer tot leven komen. Kinderen kunnen door het bos dwalen, van sprookje naar sprookje lopen en worden betoverd door figuren zoals Sneeuwwitje en de zeven dwergen, Doornroosje en Roodkapje. Het is een feest van herkenning voor ouders en grootouders en een kennismaking voor kinderen met de wondere wereld van sprookjes.

Speelpark Sprookjeshof is elke dag geopend van 10:00 tot 18:00 uur. Het Indoor Speelparadijs is ook dagelijks geopend van 10:00 tot 18:00 uur.

Ja, het park is gesloten op de derde dinsdag van oktober (voor de Zuidlaardermarkt), en op 31 december en 1 januari.

Ja, Speelpark Sprookjeshof is het hele jaar door geopend, met uitzondering van specifieke data zoals de derde dinsdag van oktober (Zuidlaardermarkt), 31 december en 1 januari.

Ja, je kunt de verjaardag van je kind vieren in het Speelpark Sprookjeshof. Met een gigantisch indoor speelparadijs is er altijd plezier te beleven, ongeacht het weer. Bekijk hier de mogelijkheden.

Ja, Speelpark Sprookjeshof is een ideale locatie voor familiefeesten en andere groepsbijeenkomsten. Of je nu met een grote groep komt of met een klein gezelschap, wij bieden verschillende feestelijke arrangementen aan om je dag speciaal te maken. Bekijk hier de mogelijkheden.

Ja, de patat wordt bereid in vloeibaar frituurvet, dat is glutenvrij.

Ja, begeleiders betalen dezelfde prijs als de kinderen voor toegang tot het park.

Nee, om ervoor te zorgen dat iedereen optimaal geniet van de faciliteiten van het indoor-speelparadijs, wordt gevraagd om geen eigen eten en drinken mee te nemen.

Nee, dat is helaas niet toegestaan. Hulphonden zijn wel toegestaan. (m.u.v. de kinderboerderij)

Nee, kinderen tot en met 15 jaar hebben alleen toegang tot het park, wanneer er een volwassene mee gaat.