Groepen

Speelpark Sprookjeshof is ideaal voor een vrolijk kinderfeestje, leuk schoolreisje of gezellig familiefeest. Zelfs groepen met alleen volwassenen komen graag naar ons park in Zuidlaren voor een vergadering of bedrijfsuitje met een nostalgisch tintje. Met welk gezelschap je ook komt; we hebben altijd een arrangement dat past bij je wensen. En wil je toch wat anders? In overleg is er van alles mogelijk.

Bij Speelpark Sprookjeshof vinden we dat elk evenement, of het nu een schoolreisje, een kinderfeestje of een groepsuitje is, een unieke en onvergetelijke ervaring moet zijn. Hieronder vind je meer informatie over de verschillende mogelijkheden.

Schoolreisje

Stel je voor: een schoolreisje waarin je leerlingen klimmen, klauteren en spelen in een sprookjeswereld vol avonturen. Bij Speelpark Sprookjeshof is dit mogelijk. Met onze grote binnenspeeltuin maakt het niet uit of het buiten regent of de zon volop schijnt – de schoolreis kan altijd doorgaan! Ontdek samen met je leerlingen de magie van het sprookjesbos en beleef urenlang speelplezier in ons speelpark. Een schoolreisje vol plezier, educatie en magische herinneringen die lang zullen blijven hangen. Dat is een schoolreisje naar het Sprookjeshof Zuidlaren.

Kinderfeestje

Wil je de verjaardag van je kind omtoveren tot een betoverende, sprookjesachtige dag? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Vier het kinderfeestje in ons speelpark en laat de jarige genieten van uren speelplezier met vriendjes en vriendinnetjes. Met ons gigantisch indoor speelparadijs is het feest altijd gegarandeerd, ongeacht het weer.

Groepen

Een familiefeest dat niemand zal vergeten? In Speelpark Sprookjeshof is er voor ieder wat wils. Of je nu met een grote groep komt of met een klein gezelschap, we bieden meerdere feestelijke arrangementen aan om je dag speciaal te maken. We zorgen ervoor dat je een onvergetelijke dag beleeft.