Attracties

Welkom in het meest betoverende kinderpark van Noord-Nederland, waar avontuur en spierkracht samenkomen! In het Sprookjeshof vind je geen attracties aangedreven met motoren, maar wel door spierkracht. Stap binnen in een wereld waar de kracht van jouw spieren de sleutel is tot plezier en onvergetelijke momenten. Dit is geen gewoon park – dit is een speeltuin vol magie en wonderen, aangedreven door de kracht van JOU!

Hieronder vind je een kleine sfeerimpressie van de vele speeltoestellen en attracties die wij hebben.

Reuzenrad

Stap in dit leuke reuzenrad die aangedreven wordt door een fiets! Laat papa en mama of opa en oma maar fietsen, terwijl jouw voetjes van de vloer verdwijnen en een mooi uitzicht hebt over de speeltuin!

Monorail

Altijd al willen vliegen? Stap aan boord van onze monorail en kijk je ogen uit!
Buiten vind je de helikopters, en binnen op de eerste etage vind je de monorail met de gezellige eendjes.

Rodelbaan

Maak je klaar voor een razendsnel avontuur op de mini rodelbaan in onze speeltuin! Race naar beneden op je eigen sleetje en voel de wind door je haren. Is het geen weer om buiten te spelen? Binnen zijn nog 2 rodelbanen!

Bootje varen

Wees de kapitein op je eigen schip en stap in één van de rubberen bootjes op het water. Laat jij je stuurmanskunsten maar eens aan je ouders zien. Een avontuur vol verwondering en plezier voor kleine kapiteins en avonturiers. Schip ahoy!

Zweefmolen

Zweef vrolijk in het rond in onze wel heel bijzondere zweefmolen. Hier geen magische druk op de knop die de zweefmolen in beweging zet. Nee, papa en mama mogen laten zien hoe sterk ze zijn.

Klimvulkaan

Klim naar ongekende hoogten op onze Sprookjeshofberg, waar elke beweging van jouw armen en benen je dichter bij de top brengt - een plek waar alleen de dappersten durven te komen. Ga jij met de glijbaan weer naar beneden of klim je dapper terug?

Racebaan

Kies jij voor de politiemotor of ga je voor een echte raceauto? Racen als een kampioen doe je op onze mini racebaan in het speelpark. Gaan de raceauto’s je iets te snel? Stap dan in één van de flintstones auto’s en trap jezelf over het parcours. Voor de wat grotere kinderen hebben we binnen een heuse quadbaan, vroem vroem!