Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden van Speelpark Sprookjeshof:

april 2022

Dit document bevat de algemene voorwaarden die van toepassing zijn op iedereen die deelneemt aan Sprookjeshof spelactiviteiten van Sprookjeshof. Niets in deze algemene voorwaarden is bedoeld om je wettelijke rechten te beïnvloeden.

Het maken van een reservering en daarmee deelname aan Sprookjeshof kan alleen door akkoord te gaan met de algemene voorwaarden. Dit geschiedt door in de reservering aan te vinken dat je akkoord gaat met de algemene voorwaarden.

1. Entree/Deurbeleid 

Sprookjeshof heeft (momenteel) geen open deurbeleid. Neem het e-ticket die je na je online reservering ontvangt (digitaal) mee. Deze barcode/bevestiging heb je nodig als toegangsbewijs.

2. Reservering, annulering en restitutie

Reserveren is verplicht. Een reservering kan gemaakt worden via deze website. Een reservering wordt gedaan voor het aantal personen dat deelneemt. Na betaling van de reservering krijg je per persoon een e-ticket. Het is mogelijk dat deze mail in je spambox terecht komt. Heb je geen bevestigingsmail ontvangen dan is de reservering mogelijk niet doorgekomen. Het e-ticket neem je digitaal of geprint mee naar de entree.

Voor het maken van een reservering is volledige betaling vereist. Een online reservering via onze website kan veilig betaald worden via IDEAL / Sofort / creditcard / Bancontact. Prijzen vermeld op onze website worden dynamisch bepaald en opgeteld voor het aantal deelnemers. Alle prijzen zijn inclusief BTW.

Bij No Show vindt geen restitutie plaats. 

Annuleren van een reservatie is niet mogelijk. Wanneer er minder personen deelnemen dan gereserveerd, volgt geen restitutie. Het overgebleven e-ticket blijft geldig indien niet gescand en kan verplaatst worden naar een nieuwe datum. Wanneer er meer personen deelnemen dan gereserveerd, geldt een toeslag.

Eenmaal gekochte entreekaarten (entreebewijzen/ toegangsbewijzen/ tickets voor activiteiten van Sprookjeshof) worden niet meer terug genomen (en er vindt geen restitutie plaats).

3. Verplaatsen datum

Via het ticketsysteem kan u zelf een nieuwe datum reserveren op basis van de tickets die u al heeft. De kosten hiervoor zijn 1 euro per ticket. 

Indien u de aankoop en/of boeking definitief maakt (bij Sprookjeshof), aanvaardt u het risico dat de door u gekozen dag van bezoek alsnog gewijzigd moet worden wegens (o.a.) overheidsmaatregelen, wijzigend overheidsbeleid of andere omstandigheden. U kunt te allen tijde uw boeking verplaatsen naar een nieuwe datum en/of tijdstip. De wijzigingskosten daarvan bedragen €1 per ticket per keer.

4. Tijdsloten 

Het tijdslot dat je boekt (30 minuten) is gelijk aan jullie aankomsttijd. Prijzen worden dynamisch weergegeven op basis van dag en tijdstip.

5. Ongepast gedrag

Sprookjeshof accepteert geen intimiderend of beledigend gedrag naar haar medewerkers. Een ieder die zich schuldig maakt aan het verstoren van de openbare orde, baldadigheid en/of moedwillige vernieling van eigendommen van Sprookjeshof wordt onmiddellijk uit het pand verwijderd. De politie kan hierbij worden ingeschakeld. In geval van verwijdering zal geen restitutie plaatsvinden. Eventuele schade zal te allen tijde worden verhaald op de verantwoordelijk persoon/groep.

6. Veiligheid

Uit veiligheidsoverwegingen zijn (on)zichtbare camera’s geïnstalleerd. Alle camerabeelden worden een week bewaard en daarna uit privacy overwegingen gewist. Bij diefstal, het opzettelijk veroorzaken van schade of bij moedwillige vernieling doen wij direct aangifte bij de politie. Schade zal te allen tijde worden verhaald op de verantwoordelijk persoon/groep.

7. Privacy, promotie en social media

Sprookjeshof bewaart en beschermt persoonlijke gegevens zonder deze aan derden te verschaffen. Wij kunnen je echter op een later tijdstip benaderen voor aanbiedingen en promoties.

8. Aansprakelijkheid

Sprookjeshof houdt zich niet verantwoordelijk voor diefstal en/of beschadiging aan persoonlijke eigendommen. In de ontvangstruimte is plaats in afsluitbare lockers om mobiele telefoons, tassen, jassen e.d. achter te laten.

9. Eigen risico

Deelname aan de activiteiten geschiedt geheel op eigen risico. Eventueel lichamelijk letsel en/of materiële schade opgelopen tijdens een bezoek aan Sprookjeshof of een van haar andere activiteiten kan niet worden verhaald op het bedrijf.

10. Instructies

Instructies en aanwijzingen van het personeel dienen te allen tijde te worden opgevolgd. Wij rekenen hierbij dan ook op uw volledige medewerking. Wanneer hier geen gehoor aan wordt gegeven behouden medewerkers van Sprookjeshof zich het recht voor om de betreffende deelnemer(s) te verwijderen.

11. Schade en diefstal

Sprookjeshof behoudt het recht om eventuele schade aan haar eigendommen te verhalen op de veroorzaker daarvan. Bij diefstal zal de politie worden ingeschakeld.