Het park

Een bezoek aan het Sprookjeshof Zuidlaren staat garant voor een gezellig dagje uit. Wandel samen met de kinderen door het sprookjesbos en laat de sprookjes tot leven komen. Strijk neer in het speelpark, waar de kinderen naar hartenlust kunnen buitenspelen. Kom langs en ervaar de wonderlijke wereld van het Sprookjeshof.

Sprookjesbos

In ons nostalgisch sprookjesbos vind je vele verschillende sprookjes van weleer. Met één druk op de knop komen de sprookjes tot leven. Dwaal door het bos en loop van sprookje naar sprookje en laat je betoveren door Sneeuwwitje en de zeven dwergen, Doornroosje en Roodkapje. Lukt het Robin Hood om de toren te beklimmen? Het sprookjesbos is een feest der herkenning voor de (groot) ouders en een kennismaking voor de kinderen met de wondere wereld van sprookjes. 

Speeltuin voor jong en oud

Kinderen vermaken zich uren in het speelpark van het Sprookjeshof. Schommels, draaimolens, een klimberg, trampolines, een monorail en verschillende klautertoestellen. Maar ook een heuse rodelbaan en een ballenbak-kasteel. Dit is buitenspelen met een hoofdletter B. (Groot)ouders kunnen niet alleen herinneringen ophalen aan hun kindertijd, ze kunnen zich ook weer even kind voelen! Stap samen op de familieschommel en geniet van het moment. 

Indoor Speelparadijs

In het Sprookjeshof maakt het niet uit of het regent, spelen kan bij ons altijd! Met een gigantisch overdekte speelhal is het altijd feest. Ga samen van de reuze-familieglijbaan, kijk hoe je kind de speelberg beklimt, op de trampoline springt of zich een weg baant door het klauterpark. Ga samen de uitdaging aan en ontdek wie de beste basketballer is in de shooterarena of speel een potje airhockey. Het Indoor Speelparadijs is een feest voor jong en oud! 

Kinderboerderij

Altijd al een geitje willen knuffelen? Een alpaca willen aaien of een hert van dichtbij willen zien? In het Sprookjeshof vind je een kleine kinderboerderij waar kinderen kennis kunnen maken met de dieren. Heeft jouw dochter of zoon altijd al op een echte tractor willen zitten? Bij de kinderboerderij op de Sprookjeshof kan het!