Schoolreisjes

Maak van je schoolreis een onvergetelijke dag door met je leerlingen te komen spelen, klimmen en klauteren bij Speelpark Sprookjeshof in Zuidlaren. Wij hebben een buitenspeeltuin waar de kinderen zich helemaal kunnen uitleven op de trampolines, glijbanen en klautertoestellen.

Neem je schoolklas mee op een magisch avontuur met schoolreisjes naar het Sprookjeshof in Zuidlaren! Ontdek samen de wonderen van het sprookjesbos, een plek waar plezier, educatie en magie samenkomen voor een onvergetelijk schoolreisje. Ons speelpark zorgt voor urenlang speelplezier en maakt magische herinneringen die je niet snel zult vergeten.

Maar de magie van Sprookjeshof stopt niet bij het sprookjesbos. We hebben ook een groot Indoor Speelparadijs van 3000 m2, waar kinderen het hele jaar door ongestoord kunnen spelen. Dit overdekte speelparadijs zorgt ervoor dat een schoolreisje altijd kan doorgaan, ongeacht het weer. Regen of zonneschijn, bij ons kun je altijd terecht voor een dag vol speelplezier en avontuur.

Magisch schoolreisjes 

Stap binnen in de magische wereld van het Sprookjeshof, waar educatie en plezier samenkomen! Leerzame momenten in het Sprookjesbos worden gevolgd door onvergetelijke avonturen op de diverse speeltoestellen in speelpark en het indoor speelparadijs. Regen of zonneschijn, door ons indoor speelparadijs zijn schoolreisjes bij het Sprookjeshof altijd een succes. 

Ontdek de perfecte mix van leren en spelen, en creëer magische herinneringen die de kinderen voor altijd zullen koesteren.

Kies je pakket voor je schoolreis *

 • Pakket A: Entree, patat, 1x drinken en ijs. € 11,50 p.p.
 • Pakket B: Entree, patat, 2x drinken en ijs. € 12,00 p.p.
 • Pakket C: Entree, patat, frikandel of kroket, 1x drinken en ijs. € 12,50 p.p.
 • Pakket D: Entree, patat, frikandel of kroket, 2x drinken en ijs. € 13,00 p.p.

Geïnteresseerd in een schoolreisje naar Speelpark Sprookjeshof in Zuidlaren? Neem gerust contact op voor meer informatie of reserveer alvast via het onderstaande formulier.

* Prijzen voor de schoolreizen zijn niet geldig in de weekenden, op feestdagen en in vakantieperiodes.

 

Hier zijn een paar punten die belangrijk zijn voor een schoolreisje naar het Sprookjeshof:

 • Bij aankomst bij de kassa zullen we een passend tijdstip afspreken voor de maaltijd.
 • Wees gerust, onze patat wordt bereid in vloeibaar frituurvet, dat is glutenvrij!
 • Als het op drankjes aankomt, kunnen de kinderen kiezen uit een pakje Taksi, koffie of thee.
 • Het is belangrijk om te weten dat de begeleiders dezelfde prijs betalen als de kinderen.
 • Om ervoor te zorgen dat iedereen optimaal geniet van de faciliteiten van ons indoor-speelparadijs, vragen we je om geen eigen eten en drinken mee te nemen.
 • Als je groep groter is dan 100 personen, zou het heel vriendelijk zijn om de groep op te splitsen in tweeën tijdens de maaltijd. Dankjewel voor je begrip!
 • Ten slotte, voor de veiligheid van de kinderen, vragen we je vriendelijk om geen naambordjes op te spelden. Dit kan gevaarlijk zijn, vooral als ze op blote voeten rondlopen.

We kijken ernaar uit om je te verwelkomen voor een betoverend schoolreisje!

Nu reserveren

Reserveer nu jouw schoolreisje door het formulier hieronder in te vullen.

Schoolreisje