Het indoor speelparadijs in het Sprookjeshof: ongeacht het weer een dag vol plezier!

Het indoor speelparadijs in het Sprookjeshof: ongeacht het weer een dag vol plezier!

Het Sprookjeshof begrijpt dat Nederlands weer soms onvoorspelbaar kan zijn. Daarom biedt het overdekte speelparadijs een ideale oplossing voor die regenachtige dagen. Het indoor speelparadijs is volledig overdekt en verwarmd, zodat er het hele jaar door kan worden genoten. Of het nu regent, sneeuwt of de zon schijnt, in het overdekt speelparadijs van het Sprookjeshof beleef je altijd een onvergetelijk dagje uit.

Ontdek het indoor speelparadijs

In onze gigantische overdekte speelhal is het steevast een feeststemming. Beleef samen een kick op de enorme familieglijbaan, zie hoe je kind zich met enthousiasme naar de top van de speelberg begeeft, energiek op de trampoline springt of behendig door het klauterpark manoeuvreert. Neem samen deel aan de competitie en ontdek wie de onbetwiste basketballer is in de shooterarena, of geniet van een levendig spelletje airhockey. Ons indoor speelparadijs biedt plezier voor zowel de jonge als oudere bezoekers!

Leuk en leerzaam

Het indoor speelparadijs is ontworpen om de zintuigen te prikkelen, de verbeelding te stimuleren en kinderen lekker te laten spelen. Of ze nu een fort verdedigen tegen een denkbeeldige draak, een geheime tunnel ontdekken, of glijden en klimmen op de vele structuren, kinderen kunnen zich urenlang vermaken in ons overdekt speelparadijs. Daarnaast is het ook de perfecte plek om nieuwe vrienden te maken en samen plezier te hebben.

Het overdekt speelparadijs is ook een geweldige manier voor kinderen om hun motorische vaardigheden en coördinatie te verbeteren. Het spelen op de verschillende structuren stimuleert zowel fijne als grove motoriek, waardoor het ook nog eens een leuke en educatieve ervaring is.

Het overdekte speelparadijs van het Sprookjeshof is een droom die werkelijkheid wordt voor alle kinderen. Het speelparadijs is ontworpen om kinderen van alle leeftijden een veilige en stimulerende omgeving te bieden om te spelen, leren en ontdekken. Met klimrekken, glijbanen, ballenbakken en nog veel meer, kunnen de kleintjes zich urenlang vermaken, terwijl de ouders ontspannen en toekijken.

Het overdekt speelparadijs leuk voor kinderen én ouders

Het overdekte speelparadijs van het Sprookjeshof is niet alleen ontworpen voor plezier, maar ook voor een rustmoment. Terwijl de kinderen druk aan het spelen zijn, kunnen de ouders even tot rust komen op één van de bankjes die in het indoor speelparadijs staan. De bankjes staan verspreid door de indoor speelhal, zodat je als ouder een goed overzicht hebt op je spelende kinderen. Zie hoe ze plezier hebben en de tijd van hun leven beleven.

Veiligheid staat voorop

Veiligheid staat voorop in het indoor speelparadijs van het Sprookjeshof. Alle speeltoestellen voldoen aan de hoogste veiligheidsnormen en het ervaren personeel staat altijd klaar om te helpen en ervoor te zorgen dat iedereen een leuke en veilige tijd heeft. Het Sprookjeshof is er trots op dat het een veilige en inclusieve omgeving biedt waar alle kinderen kunnen spelen en leren.

Plan je bezoek aan het Sprookjeshof

Het Sprookjeshof in Zuidlaren is een betoverende bestemming vol avonturen en verrassingen. Met zijn prachtige sprookjesbos en talrijke speellocaties, biedt het park een unieke ervaring voor gezinnen. Zit het weer niet helemaal mee? Dan breng je gewoon een bezoekje aan ons overdekt speelparadijs. Zo is een bezoek aan het Sprookjeshof altijd een magische ervaring.

Veelgestelde vragen

Ja, het Sprookjeshof is 365 dagen in het jaar geopend. Het Indoor Speelparadijs is dagelijks geopend van 10:00 tot 17:00 uur.

Onze indoor speelhal is ontworpen voor kinderen van alle leeftijden. We hebben activiteiten en speeltoestellen die geschikt zijn voor zowel peuters als tieners. Echter, we vragen ouders of begeleiders altijd om hun kinderen te begeleiden en te superviseren tijdens het spelen voor de veiligheid van iedereen.

Ja, onze indoor speelhal is de perfecte locatie voor kinderfeestjes. We bieden verschillende pakketten aan die zijn ontworpen om de verjaardag van je kind tot een onvergetelijke ervaring te maken. Neem voor meer informatie contact met ons op of bezoek onze website.