Bezoekers met een beperking

Bij de Sprookjeshof streven we ernaar om een inclusieve en toegankelijke omgeving te creëren voor alle bezoekers, inclusief diegenen met een beperking. We bieden speciale voorzieningen en diensten om ervoor te zorgen dat iedereen kan genieten van een onvergetelijke ervaring.

Ons park is rolstoeltoegankelijk en beschikt over aangepaste faciliteiten. Alle paden in het park zijn verhard en breed en in het Indoor Speelparadijs vind je een aangepast toilet. Neem voor specifieke vragen of verzoeken gerust contact met ons op, zodat we je bezoek zo aangenaam mogelijk kunnen maken.

Hulphonden welkom

We heten hulphonden van harte welkom in het Sprookjeshof. We begrijpen dat hulphonden essentiële ondersteuning bieden aan hun eigenaren en we willen ervoor zorgen dat iedereen van een geweldige tijd kan genieten. Wel vragen we dat hulphonden ten allen tijde aangelijnd blijven en dat de eigenaren verantwoordelijk zijn voor het opruimen van eventuele ontlasting. Samen maken we er een fantastische dag van voor alle bezoekers, inclusief onze trouwe viervoeters!