Betoverende transformatie bij Speelpark Sprookjeshof: Een nieuw hoofdstuk vol magie en avontuur

Betoverende transformatie bij Speelpark Sprookjeshof: Een nieuw hoofdstuk vol magie en avontuur

#PERSBERICHT# Zuidlaren, 20 juni 2023 –

In de betoverende wereld van Speelpark Sprookjeshof, de geliefde speelhaven voor families en jonge kinderen in Zuidlaren, wervelt een golf van vernieuwing en verbeelding. Met de overname per 1 mei 2023 door de familie Van Nie, ook wel bekend van Brasserie Joost, is Speelpark Sprookjeshof een betoverende reis vol vernieuwing en transformatie gestart.

Bij elke stap van deze betoverende transformatie houden we vast aan het verleden en dromen we van de toekomst. In lijn met de ambities van de nieuwe eigenaren, omarmt Sprookjeshof de toekomst met de integratie van geavanceerde technologieën en de toevoeging van nieuwe attracties. De eerste attracties zijn al besteld en zullen deze zomer al worden geplaatst. Terwijl we vooruit kijken, verliezen we ons erfgoed niet uit het oog. De bestaande attracties zijn zorgvuldig hersteld met een vernieuwde focus op de veiligheid van onze bezoekers.

Het restaurant van het park ondergaat een totale metamorfose. In dit magische eethuis zitten de kinderen op de troon. In een omgeving waar kinderen de baas zijn, en ouders genieten van hun geluk, creëren we een ervaring die geen kind zal vergeten. Dit magische eethuis zal medio 2024 de poorten openen.

De nieuwe manager, Dennis Schuster, en het team van Sprookjeshof zijn hard aan het werk om deze transformatie te realiseren. Onder zijn bezielende leiding verandert Sprookjeshof in een nog mooier sprookje.

Bij deze transformatie heeft Meceda een cruciale rol gespeeld door het park te ondersteunen met hun expertise in marketing en vormgeving. Dankzij hun creatieve inzichten en strategische benadering heeft Sprookjeshof zijn visie effectief kunnen communiceren en de magische sfeer van het park kunnen versterken.

Het team van Sprookjeshof nodigt alle bezoekers uit om de eerste sprankjes van de vernieuwing zelf te komen ervaren. Voor de peuters onder ons hebben we een speciale peuterkaart geïntroduceerd. Stap in ons verhaal en ontdek een wereld waar sprookjes tot leven komen!

Over Speelpark Sprookjeshof: Speelpark Sprookjeshof in Zuidlaren is een magische wereld vol avontuur en plezier voor kinderen en families. Met een mix van oude charme en nieuwe magie bieden we een unieke ervaring voor bezoekers van alle leeftijden.