Arrangementen

Een gezellig dagje samen uit begint bij het Sprookjeshof in Zuidlaren. Kinderen kunnen hun geluk niet op in het sprookjesbos en het (indoor)speelparadijs en voor de (groot)ouders is het een feest der herkenning.

Wil je met een grotere groep naar het Sprookjeshof? Geniet dan samen van een sprookjesachtige dag met ons Sprookjeshof arrangement. Neem contact met ons op voor meer informatie.

 

Kinderfeestje

Vier je verjaardag bij het Sprookjeshof en maak er een magisch kinderfeestje van. Ontdek samen met je vriendjes en vriendinnetjes het Sprookjesbos en leef je uit in ons speelpark. Dreigt het te regenen op je verjaardag? Niet getreurd, wij hebben een groot indoor speelparadijs. Maak een onvergetelijke dag van jouw kinderfeestje en kom naar het Sprookjeshof.

 

Schoolreisje

Al jaren is het Sprookjeshof een geliefde bestemming voor schoolreisjes. Het Sprookjeshof staat garant voor uren speelplezier. Het Sprookjesbos biedt de gelegenheid voor een kort educatief moment voor de kinderen. Waarna ze zich vervolgens kunnen vermaken op de verschillende speeltoestellen in het speelpark en het indoor speelparadijs. Weer of geen weer, het indoor speelparadijs zorgt ervoor dat een schoolreisje bij het Sprookjeshof altijd een succes is.