Tel. 050-4091212
Speeltuin

Kasteel

Speeltuin
Sprookjeshof

Het Park

Welkom bij Sprookjeshof

Hebben jullie zin in een dag vol spelen, klimmen en klauteren? Breng dan een bezoek aan attractiepark Sprookjeshof! Ieder jaar ontvangen wij duizenden bezoekers en zij beleven een onvergetelijke dag in ons prachtige speelpark. Het maakt niet uit wat het weer ons brengt... regen, sneeuw of juist heel warm weer, wij bieden het hele jaar door speelplezier in ons 3000 m2 grote indoorspeeltuin.

Sprookjeshof telt niet alleen een attractiepark, maar biedt ook een rondvaart over het Zuidlaardermeer, beschikt over een zalencomplex met meerdere doeleinden en ons restaurant wordt omgebouwd tot 't Hof van Zuidlaren!

Wilt u op de hoogte blijven van alle nieuwtjes? Like dan onze facebookpagina's!

Facebook Attractiepark Sprookjeshof: KLIK HIER!

Sprookjesbos

Het Sprookjesbos is een belevenis opzich. Hier komen bekende sprookjesfiguren tot leven: Hans en Grietje, Sneeuwwitje en de zeven Dwergen, Doornroosje, de Smurfen, Roodkapje en nog vele anderen. Onze bezoekers kunnen maar liefst 25 verschillende sprookjes tot leven brengen, met maar één druk op de knop!

 

Speeltuin

De grote speeltuin is een echt speelparadijs met schommels, draaimolens, trampolines, klimtoestellen, en een shooterbaan. Kinderen kunnen hier hun energie kwijt maar ook volwassenen krijgen de mogelijkheid om weer even kind te zijn. Stap gezellig met het hele gezin op de familieschommel... Plezier voor iedereen!

 

KABOUTER KLAUTER KASTEEL

Wat voor weer het ook is, heel warm of juist regen... Geen probleem! Er kan volop binnen gespeeld worden in het Kabouter Klauter Kasteel. Jullie vinden er onder andere een reuze familieglijbaan, rollerbaan, hoge klimberg, fietsbaan, trampolines, een spannende shooterarena en nog veel meer. De airhockey en pooltafels zijn leuk voor alle leeftijden! Ook kunnen jullie genieten van het sprookje: 'De boom met de gouden appels' in het Sprookjestheather op de tweede verdieping. Na al dat spelen, klimmen en klauteren lust iedereen wel wat lekkers van ons afhaalbuffet, waar wij op verzoek ook glutenvrije gerechten kunnen bereiden. Hier zijn tevens ook een babyroom en invaliden toiletten aanwezig.

REGELS
In het Kabouter Klauter Kasteel gelden de volgende regels:

- Huisdieren zijn niet toegestaan
- Roken is binnen niet toegestaan
- Eigen meegebrachte etens- en drinkwaren mogen niet genuttigd worden

 

KINDERBOERDERIJ

Op onze kinderboerderij word je ontvangen door Old MacDonald met zijn dieren. Hier lopen veel lieve dieren, zoals herten, geitjes, alpaca's en eenden. De geitjes worden graag geknuffeld en kinderen die graag eens op een echte tractor willen zitten, hebben hier de kans!

 

BEZOEK ONS

Sprookjeshof
Groningerstraat 10
9471 AR Zuidlaren
Tel. 050-4091212
info@sprookjeshof.nl